marți, 9 decembrie 2008

Cadoul , porcul şi Crăciunul

Scriam acum câteva zile la că porcul nu poate privi cerul . Ei şi ? Contează ? Cine a văzut porc uitându-se spre cer ? De ce s-ar uita dacă are tot ce vrea în treucă și-n cocina proprie iar gânduri de mărire nici nu-i trec prin cap .
La fel e și cu politicienii noștri care nu privesc cerul pentru că Dumnezeu nu le mai este de ajutor după cadoul primit de la alegători și mare parte din ei sunt atei din convingere chiar și când stau la câte-o sărbătoare în biserică dar gândindu-se la dracu . Au uitat ce-au promis pulimii , de ce au ajuns în Parlament sau Senat , cine şi pentru ce şi-n ce scop şi-au primit ștampila-n numele (Tatălui) propriu . S-au prins în hora puterii şi-a prinderii ciolanului şi se zbat să ajungă la conducerea țării prin toate mijloacele. Că de, banul face cu ochiul și 4 ani de sac fără fund atrage pe oricine .
Nimic nu mai contează , cine trage primul de aceeași parte a ciolanului se va şi alege cu el, vezi PD-L și PSD că cică ăștia s-au înțeles primii,nu că de ceilalți mi-ar fi milă dar se pare că au fost excluși deja din combinație .
Pentru ei Crăciunul a venit mai devreme , cu scaune comode şi viitor cu mâneci băgate pân' la cot în banii noștri , porcul îşi va gasi repede sfîrşitul în ziua de Ignat reuşind şi el să vadă la sfîrşitul vieţii cerul, într-o agonie de sînge , iar sărbătorile vor fi ca-ntotdeauna pentru ei bogate şi fericite. Cât despre cadoul făcut de noi , ăștia de nu mai contăm decât peste 4 ani , l-am făcut , să-l ia şi de s-ar putea nu ar fi minunat să ne lase în pace ? Că doar de pace , bunătate şi prietenie , întelegere şi speranţe avem nevoie de SFINTELE SĂRBĂTORI de CRĂCIUN .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu