vineri, 20 martie 2009

Crin Antonescu , noul presedintele PNL

Asa cum spuneam acum câteva zile în urma, Tăriceanu ar trebui sa rămână istorie pentru ceea ce înseamnă PNL-ul .Si a rămas istorie ! Dupa 4 ani , în care a luptat, a servit partidul și pe cei care i-au fost apropiați , a venit în sfârșit timpul schimbării și în PNL. Marele sictir național liberal în care-l trimiteam pe fostul prim-ministru al României a devenit realitate , o realitate în care doar cei mai optimiști credeau !
Crin Antonescu este , în aceste clipe , noul președinte al PNL-ului cu 873 de voturi în timp Tăriceanu a luat doar 546de voturi .
Diferența enorma dintre cei doi trebuie sa-ți arate d-le Tăriceanu ca, drumul pe care l-ai ales pentru acest partid , nu a fost nici măcar unul bunișor ci dezastruos cu totul ! Lipsa unei viziuni clare, reale ,conspirațiile de la coltul mesei, au fost ceea ce te-au pierdut d-le fost prim-ministru .
Am crezut mereu și cred în continuare ca noul președinte PNL, Crin Antonescu este nu numai mai bun, ci și , deocamdată , singura șansă viabila , singura viziune reala la o relansare a acestui partid istoric .
PNL-ul nu a pierdut ci a câștigat enorm în aceasta seara . Un om al valorilor, respectului, înțelegerii și cu o capacitate oratorica cu mult peste tot ce a avut PNL-ul pana acum, un om al cărui cuvânt nu a fost niciodată supus neîncrederii sau derizoriului.
Crin Antonescu , noul președinte PNL ,este viitor de care avea atâta nevoie acest partid .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu