marți, 13 octombrie 2009

Boc - Poc - Buna ziua mea !

Mai încrezători ca niciodată, miniștrii guvernului Emil Boc au apărut astazi în fata Parlamentului României ferm convinși fiind ca nu se va întâmpla nimic cu moțiunea de cenzura pe care o puseseră în dezbatere PNL și UDMR .Spre stupoarea atotincrezatorul și atotputernicului partid ce se considera PD-L în România , guvernul ultimului an a făcut istorie : a picat cu succes fiind primul guvern din istoria noastră postdecembrista care a picat datorita unei moțiuni de cenzura. Boc - Poc și atât . Nu vreau sa stiu daca e bine sau nu si nici macar nu mai doresc sa ma gandesc care vor fi in următoarele zile consecințele acestor fapte . Tot ce știu e ca pentru a nu mai știu câta oara, Băsescu , președintele propriei conștiințe nesătule de putere , a mai primit un șut în fund . La cat mai mulți pantofi d-le Băsescu care sa va arate exact calea pe care trebuie s-o urmați .
Si pentru intelegerea totala si fara greseala a urarii facute in titlul acestui text, un banc vechi dar care se potriveste fara indoiala situatiei actuale si viitoare a D-lui Presedinte si a multpupatorilor de fund prezidential , partidul coada PD-L !

In fiecare dimineață , intrând in clasă și salutându-şi elevii , profesoara auzea mereu ca răspuns din partea clasei un deranjant "Buna ziua mea" . Intr-o zi , la același salut, din clasă se auzi foarte clar un frumos si cristalin "Buna ziua" . Dându-și seama ca în aceea zi de la școală lipsea tocmai Bula , profesoara realiză ca tocmai acesta era cel care-i perturba salutul de zi cu zi , și-și sfătui elevii ca în ziua următoare când Bulă urma să revină la școală , la salutul ei , cu toții sa păstreze tăcerea și sa-l lase doar pe Bulă , de unul singur , sa-i răspundă şi astfel acesta să se dea de gol.
În ziua următoare , profesoara intră în clasă și salută zâmbind :
- Bună ziua copii !
Aceștia păstrară liniștea așa cum fuseseră învățați , iar din clasa se auzi glasul lui Bulă :
- Dute-n pula mea !

Începând de azi vă urez doar atât :

Bună ziua mea d-le Băsescu !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu