marți, 29 decembrie 2009

(H)onoare României



Nu a trecut mult timp de la finalul alegerile prezidențiale si iata ca PDL-ul s-a si apucat sa plătească facturile. Cum care, bre ? Alea de le-au platit cei care le-au facut campania si cu care au câștigat (H)onorabil campania la functia suprema in stat. Nu știu cate a făcut ori ce poate sa facă acest tanar dar sunt absolut convins de faptul ca in aceste zile cariera sa fulminant-politica este doar un revers al sumelor uriașe și a mass-mediei implicate in alegerea lui Basescu.
Cine e Honorius Prigoană şi ce vrea de la noi

• 23 de ani. Fiul lui Silviu Prigoană.
• In America a studiat agricultura la Universitatea din Chicago .
• Am verificat: este acționar în 29 de firme, dintre care şase au cuvântul Rosal în denumire, cinci au legătură cu media (normal, inclusiv Taraf Media Production), iar una se numește, simplu, Ferma Agrozootehnica PC SRL.
• Posedă un Lamborghini Gallardo (sînt numai 160 în lume), primit cadou de la tatăl lui. A avut ridicat permisul de conducere de două ori.Ultima data a "scapat" cu o amenda penala pentru ca și-a condus mașina fără sa-și fi recuperat carnetul de la Poliție (nu trecuse perioada de stat pe tușă )
• își dorește sa devina cel mai tanar politician din Parlamentul României

Nu am nimic cu baiatul , dar chiar n-au gasit cei din PDL un om de cultura si moralitate care sa-l fi eclipsat pe acest domn ? Nu cred !

Honorabila honoare se-ntampla-n România firar a naibii de honorabilitate . Halegerile s-au terminat , haleala incepe . Pe honoarea mea !!! Ce te harnești asa ? Nu hânțelegi ce spun ?


PS : Sa va mai spun ca potrivit Ordonantei de urgenta(prima masura luata dupa repunerea in functie !! ) dată de Boc si guvernul lui de ipocriți deculturalizati 15.000 de profesori se pregătesc ca de la sfârșitul anului școlar sa intre in somaj ? Nu va mai spun ca nu e important pentru Romania !!!!!!!

Mai serviți încă odată Imnul Romaniei care e .....realitatea de fiecare zi . Va rog din suflet sa urmariti cu mare atentie la minutul 3.35' raspunsul dat de Basescu romanilor. E genial tipul .

2 comentarii: