luni, 4 ianuarie 2010

Nascut in loc nepotrivit

România .O țară căreia nu-i mai aparțin și pe care n-o mai respect ca patrie. E țara în care trăiesc dar de care am ajuns ,ca roman , sa-mi fie milă. O țară în care nu am cum sa cred ca al meu copil va trebui sa-i facă față manelistului , cocalarului , pițipoancei , fiecarui idiot ce se crede porno , care-mi invadeaza fiecare emisiune de televiziune, auditie radio , imagine de zi cu zi de pe stradă. Romania a ajuns de rușine. O rușine . Pentru tot ceea ce fac și mint zilnic politicienii , pentru toate tâmpeniile și imbecilitățile pe care le vad zilnic la televizor , pentru sărăcia cruntă din ochii omului simplu de la coadă , pentru buzunarul mereu și tot mai gol al cetățenilor , pentru bogăția nesimțită ,a unora, care te face sa te întrebi tot mai des "de unde mai fură ăștia? " . Daca am ajuns sa-mi fie sila de aceasta Românie nu e vina mea! Nici măcar a ta ! Ci a lor . Revoluția s-ar putea sa nu fie un moft, ci o necesitate. De ce nu dispăreți voi , politicienilor , pentru ca România sa poată trăi ?


2 comentarii:

  1. ..poate suntem si noi vinovati: nepasarea, absenteismul, neimplicarea, autosuficienta, tacerea....eu asa gindesc. de asta am si acel blog, este dreptul meu la opinie, modul meu de a nu fi indiferenta, de a nu consimti la magariile unora.

    RăspundețiȘtergere
  2. ai dreptate. autosuficienta si nepasarea pentru maine ne condamna . nu stiu daca meritam ceea ce suntem dar cu siguranta meritam ceea ce nu putem elimina.

    RăspundețiȘtergere