luni, 11 ianuarie 2010

Rușine



Se întâmplă atâtea prostii zilnic în România încât mai ca nu ma mai mir de multitudinea și diversitatea lor . Dar sa ajung sa ma oripilez , an de an, la vederea unor imagini atât de crude doar pentru ca niște animale cu creier și arma vor sa omoare alte animale cu mai puțin creier și toate astea transmise cu emfaza si grandoare de toate televiziunile din aceasta țară ma indeamna sa cred ca prostia s-a nascut in România . Poate nu știu eu dar v-as ruga , pe voi cei care cititi aceste randuri sa-mi spuneți o țară în care se mai intampla un astfel de macel .Una singura.
Tiriac , tenismenul care a schimbat racheta cu flinta si banul , a făcut din România poligonul de vânătoare nesimțită și cruda a unor oribili cretini care se cred bărbați când nu se mai scarpină la coaie dar țin în mana pușca de vânătoare .
Nu apăr porcul mistreț din pădure dar ma vad nevoit sa protestez, în felul meu, în fata unui porc care se crede om asa cum a devenit acest Tiriac și a acțiunilor pe care le întreprinde prin masacrarea anuala a sutelor de animale sălbatice doar pentru a-și satisface poftele cretinoide și tembele de a ucide alături de prietenii săi .Numai in prima zi de vânătoarea au fost ucisi 150 de porci mistreti . Mai conteaza care a fost numarul lor final ? Nu cred .
Cat de prost poti sa fii ca sa reusesti sa demonstrezi ca ești bărbat ucigând atâtea animale ? Cât Tiriac .

2 comentarii:

  1. ..chestiune complicata, vinatoarea.si singulara, in tara, din cite stiu eu.

    RăspundețiȘtergere
  2. stiu. de ce nu s-au multumit sa ucida un singur animal de fiecare , asta ma oripileaza . de ce atata masacru ? continui sa cred ca porcii aia nu sunt mai prosti decat vanatorii lor.

    RăspundețiȘtergere