marți, 19 ianuarie 2010

Swinging



Swinging . Un cuvânt nu prea cunoscut pana mai zilele astea de majoritatea românilor . Swingingul reprezinta schimbul de parteneri .Se practică încă de pe vremea romanilor, ajungând chiar să depăşească, în timp, graniţele imperiului către alte zone şi fiind prezent în zilele noastre în cel puţin o locaţie din mai multe oraşe din Europa de Vest şi America de Nord.

Acest fenomen a prins şi la români, petreceri de acest gen fiind organizate periodic în toată ţara. Condiţiile de participare la o astfel de petrecere sunt destul de stricte, confidenţialitatea şi igiena fiind primordiale, dincolo de calitatea de membru, care se obţine cu garanţia unui swinger cu vechime din cadrul clubului. De asemenea, se plăteşte o taxă de intrare, care în mediul autohton poate varia între 190 şi 200 de lei, această sumă incluzând mâncarea şi băutura, în timp ce prezervativele sunt din partea casei, în fiecare cameră. Totuşi un astfel de eveniment nu înseamnă neapărat sex, ci şi socializare şi descoperirea reciprocă a partenerilor.

Părerile ? Pro sau contra . Nimeni nu cred ca poate contesta plăcerea unora de ași duce sau nu vaca ori boul la prăsilă . Libertatea de a prea curvi sau înșela pe cel de lângă tine nu mai reprezinta un păcat ci o socializare, o noua etapa sexuala , o intelegere libertina a dorințelor partenerilor . Din punctul meu de vedere pot fi intelegator . Tolerant . Ma vad nevoit sa ma gândesc ca în România cuvintele familie , religie , respect , iubire vor deveni tabu . Si incep sa ma inspaimant de lumea in care traiesc . Sa n-o mai inteleg ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu