miercuri, 24 februarie 2010

Salutari


Am revenit . Nu ca as fi fost plecat undeva , doar ca viata-ti face mereu surprize astfel încât sa te tina ocupat de la cele mai placute lucruri pe care le-ai putea face , asa ca si eu am avut parte de astfel de surprize . Cand oboseala de peste zi , cand lipsa de subiecte sau poate si lenea uneori m-au facut sa nu mai scriu nimic pe blog , ba chiar l-am ignorat in totalitate zilele astea . Am de gand sa-i schimb look-ul , o sa introduc cateva rubrici noi si cred eu interesante , in fine , am destule proiecte care vor schimba fata acestui blog . Dar toate astea daca voi avea ...chef. Sper sa-mi revina caci in definitiv acesta e doar ...jurnalul meu personal , nu ?

2 comentarii:

  1. Ce să-ti zic? Felicitări anticipate pentru decizia de a mai schimba pe ici pe colo imaginea blogului, că e bine să mai refreşuiesti din când în când aspectul... Şi când vei avea cheful să porneşti la treaba asta, poate vei scoate şi reclamele inutile şi neaducătoare de venit de la gugle, cât şi pe cea care m-a agasat acum când am vrut să postez un comentariu : )...Atât!

    RăspundețiȘtergere
  2. sincer, nu pentru venit(nici nu m-am gandit) am pus ad-sense ci pentru schimbarile de imagine continui pe care le da blogului. poate am sa le scot . merci de comentariu

    RăspundețiȘtergere