sâmbătă, 13 martie 2010

20 de ani


Nu mai pot !!!
Nu mai am răbdare sa ascult prostiile pe care an de an, cu diferite ocazii , națiunea maghiara care trăiește în Transilvania , ni le servește prin reprezentanții săi , chiar la nivelul cel mai înalt , în Parlamentul României . Ca nație, odată cu veacurile, se pare ca am învățat să lăsăm de la noi și sa încercăm sa rezolvam lucrurile cu mijloace mai putin violente decat am făcut-o de-a lungul vremurilor . Ca popor , am fost instruiți și indoctrinați in ultimii 20 de ani sa ne uitam istoria si sa acceptam europenismul atotaducator de prosperitate si fericire facand compromisuri uriase in ceea ce privește cuvântul național . In 20 de ani am fost indobitociti sa acceptam ca noi suntem nationalisti , noi nu stim sa traim in liniste alaturi de alte popoare , ca noi nu vrem sa dam drepturi suficiente celor cu alta naționalitate .
Nu mai suport . In 20 de ani mi-ați aruncat la gunoi și ultimele lecții de istorie pe care le știam. In 20 de ani m-ați făcut sa uit ca Mihai Viteazu a murit ucis de nobilii unguri , ca Transilvania a fost regiune romanească de la facerea lumii incoace, ca hortistii au ucis , maltratat, violat si distrus fiecare roman ce nu li s-a supus , ca România și-a vărsat sângele acum mai puțin de 100 de ani pentru a-și indeplini visul cu care acest popor trăiește de aproape 2000 de ani, ca mi-ați ucis rudele care au luptat pentru eliberarea Transilvania in '44 . De 20 de ani ma umiliti in fiecare an cu drepturile maghiarilor care parca sunt mai numeroase decat le detin eu ca roman , in aceeași țară . De 20 de ani nici un maghiar nu mai vrea sa invete romaneste pentru ca e maghiar si nu român ! M-am saturat sa fiu bun, înțelegător, conciliant ,european,etc .

Dupa 20 de ani, ma declar naționalist si mai mult de atat profund antimaghiar .Eu sunt roman. Eu sunt impotriva distrugerii statului national român ! Eu va urasc neamul din care va trageti,eu sunt nationalist , eu nu mai pot fi decat radical pentru ca voi m-ati facut asa.Neamul asta de care nimeni nu mai are grija a ajuns in punctul in care trebuie sa aiba grija singur de el .

Si pentru ca nu-mi place sa scriu prostii , am sa-mi cer scuze cu anticipație tuturor celor ce vor citi acest mesaj . Dar pentru voi nu-mi fac griji, voi ceilalti , care va declarati maghiari, voi care deja ati ajuns la stadiul in care cu siguranta nu mai stiti limba romana, in consecinta nu-l veți intelege, asadar fata de voi nu-mi cer nici un fel de scuze cu toate ca acest mesaj va este in exclusivitate dedicat.
M-ai duceți-va în pula mea cu tot ținutul vostru secuiesc , cu tot neamul vostru de cretini , plecati la dracu cu tot ce aveti din tara asta de la care vreți de toate dar careia nu-i oferiti decat umilinta. Mars afara din aceasta tara care , ca vreti sau nu se numeste ROMANIA si asa o sa se numeasca si peste 1000 de ani!

2 comentarii:

  1. Dur, dar ai dreptate. Nu pot insa sa nu ma intreb cum as reactiona eu daca as fi in locul lor. Adica, as milita pt o regiune/autonomie romaneasca intr-o tara straina, sau as tacea umil in fata majoritatii?

    RăspundețiȘtergere
  2. Privește la romanii din Ungaria și Ucraina . Nu li s-a permis aproape nimic . Dar nici nu au cerut atatea drepturi ! S-au multumit sa ceara sa fie tratați ca oameni si atat .

    RăspundețiȘtergere