luni, 15 noiembrie 2010

PDL sau jegul de sub unghia mica a lui Basescu

Oficial salariile bugetarilor au fost reduse în acest an cu 25% , dar in realitate a trecut de 33-40%.Oficial , reducerea este prevazuta pana la data de 31Decembrie 2010 dar în realitate in tot anul 2011 ele vor ramane la fel , adica reduse . Oficial in România criza e pe cale sa apună , neoficial criza rapune si ultimele resurse ale romanilor.
Prin noua lege a salarizarii se legifereaza FURTUL GUVERNULUI ROMANIEI pentru ca , asa cum este gândită , aceasta lege va aduce romanilor salarii .... calculate de la -25% . Fara cresteri salariale , fara trecerea crizei , ba mai nou se anunta ca salariile vor trebui sa mai scada caci deja sunt prea mari pentru românul de rând .
Basescu nu mai e de mult președintele tuturor românilor !
Boc nu a fost niciodată prim-ministru ci doar o păpușă de câlți !
Guvernul României nu mai e de mult guvernul românilor !
PDL-ul nu mai e un partid din România . Aparține oricui sta cu limba intinsa , pupincuristilor, milogilor, avarilor , hoților si mincinoșilor . Obtuzi și gângavi , burtosi si grasi de nesimtire toti cei care fac parte din acest partid sinistru sunt bolnavi de .......antiromanism .Orice face acest partid este împotriva României si a românilor !
Basescu a avut si are acest partid la degetul mic , pe fiecare dintre cei care-l compun ii poate conduce doar cu gandul . Nimeni nu misca in front in PDL fara ca Basescu sa fie de acord .
Doar ca in ultimul an nici macar Băsescu nu mai poate conduce Romania si doar pentru ca si-a dorit sa fie tatucul salvator (vezi tovarasul Stalin) a vandut Romania . FMI-ului . Pentru aproximativ 30 miliarde de euro .
Basescu nu mai poate ascunde jegul propriului partid. Nici nu mai are cum si nici nu cred ca mai vrea.
Il doare în bască .
Si de România si de PDL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu