marți, 8 februarie 2011

"Vulcanul" Elenei Udrea


Ati auzit de municipiul Vulcan ?Orașul in care nu exista decat hoteluri de la 4 stele in sus , cu cele 10 partii deschi ultramoderne intense pe aproape 20 de km , cu peste 120.000 de turistii anual ? Cum nu ati auzit ?
Vă cred , nici eu nu am auzit , in realitate chiar nu exista nimic din cele de mai sus !
Elena Udrea , însă, nu numai că a auzit de această perla a turismului romanesc dar chiar a vrut ca in mandatul ei sa contribuie cu modesta suma de 10.000.000 de euro la dezvoltarea acesteia . I-a facut telegondola. Infrastructura nu exista: hoteluri , drumuri , plan de dezvoltare regionala , nimic , nimic, nimic. Doar sărăcie , deziluzie, lipsa de speranta ca-n multe orașe din România . Acum însă exista telegondola lui Udrea . Cum sa faci telegondola intr-un loc uitat de Dumnezeu , fără pic de speranță economica , care nu are nimic legat de turism modern ? Cum sa cheltui 10milioane de euro de dragul aparitiei tv? Ei cum, uite asa , ca vrea poșeta ei Vouitton!

Stiu ca exista un proverb romanesc care spune ca omul gospodar își face iarna car și vara sanie , dar chiar nimic nu a înțeles Udrea din el ? Cred ca nu ! S-o fi gandit ca daca se aseaza ca vaca in fata carului o sa-i spună lumea ca e bun gospodar ! Ma tem ca si-a pierdut de mult capacitatea de a conduce ceva si tot ce va ramane dupa ea va fi sintagma de VACA a turmei de dobitoace a PDL-ului condus de mirobolantul Emil Boc . Actual președinte ! Ca dacă, asa cum circulă zvonurile prim media , Blaga ii va lua funcția bivolului Emil , cred că multe coarne , inclusiv ale vițicii Udrea , se vor scurta . Mult !
Sa va dea Dumnezeu ce meritați ! Ca meritați , nu glumă !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu