vineri, 2 octombrie 2009

Haosul Romaniei

Sa fie lumina! Si s-a făcut.

În sfârșit , omul care a distrus fiecare partid sau persoană ce și-a aplecat capul, și-n marea prostie naţională, crezând că poate găsi ceva bun într-o alianță cu PDL-ul şi Băsescu , și-a realizat visul , unicul de altfel , de a conduce această țară , aşa cum şi Ceauşescu a condus , unicul fiu , cel mai bun conducător , atotcunoscătorul acestei ţări acum are propriu său guvern pentru că PSD-ul nu mai conduce !

Băsescu , acest om care în sinea lui chiar își închipuie că va conduce această ţară atât cât şi Ceaușescu şi din câte se vede chiar în aceeaşi manieră , a făcut și cu siguranță va face tot ce-i stă în putere ca nimeni și nimic să nu-i stea în cale pentru un nou mandat la președinție ! De ce ? Mulți cred ca e îmbătat de dorința de a conduce , alții ca e împins de la spate de serviciile secrete fiindu-le doar marioneta .
Băsescu își dorește sa redevină președinte de TEAMĂ ! Frica e mai puternică decât orice altă dorință personală și Băsescu știe cu siguranţă că în clipa în care îşi va pierde funcția va deveni un muribund pe cadavrul căruia se vor bate toți cei pe care i-a umilit în acești 5 ani , și nu numai , pentru al sfâșia ! Nimic nu-i va putea opri!
Într-un an în care România se confruntă cu probleme economice uriașe , într-un an în care România este amenințată cu sancțiuni de întreaga Europă pentru politicile aberante , cretinoide și fără nici o noimă , politici ce nu au nimic în comun cu economia reală , Băsescu își permite să desființeze un guvern doar pentru că nu vrea să piardă alegerile !!! Băsescu , această aberație a națiunii , acest flagel care a cuprins România şi de care parcă suntem blestemați să avem parte , nu vrea sa piardă puterea ! Băsescu , acest marinar al conductelor de whisky nu se mai trezește din aburii alcoolului și ne târăște ca pe proşti după el !
România este distrusă sistematic de 5 ani de acest sinistru personaj care se află la conducere !
România nu mai are coloană vertebrală în relaţiile internaţionale cu nimeni , pentru că pe Băsescu NU-L MAI PRIMEŞTE NIMENI , nicăieri !!!
România nu mai reprezintă nimic în Europa şi tot ce primim de la ţările UE sunt ameninţări de ordin economic datorită politicilor pe care guvernul actual le duce !!

România nu mai reprezintă nimic pentru români , pentru ca altfel am face cu toţii ceva pentru această ţară ! România trezeşte-te acum cât nu e încă prea târziu !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu