miercuri, 25 noiembrie 2009

Nu vreau sa iert


S-au terminat ! Nimic nu e asa cum ne-am dorit, fiecare din noi are propriile sale dezamăgiri legate de rezultatele zilei de 22 Noiembrie,nu toate rezultatele sunt in concordanta cu dorințele sau speranțele noastre , poate pentru fiecare din noi finalul zilei alegerilor prezidențiale nu au avut suficienta voinței pusa pe buletinul de vot.
Acum rămâne pentru cel de-al doilea tur de scrutin o singura problema : pe cine sa aleg ? Nu ma refer aici la PDL-iști sau PSD-iști , cu siguranță aceștia vor repeta votul din primul tur , ci ma refer la cei care , ca și mine , au votat altceva . Nu a a fost sa fie , dar cu siguranță acest lucru nu trebuie sa devina și nu va deveni pentru mine un moment al blazării .Nu ma interesează și nici nu mai am nevoie în aceste momente de sfaturile politice ale nimănui. Pe 6 Decembrie am sa merg sa votez ,cu siguranță nu pentru dl Băsescu , ci pentru M. Geoană . Si nu pentru ca ar fi mai bun , nu pentru ca nu-i la fel de comunist ca și actualul președinte , nu pentru ca m-a convins Geoana ca e mai bine cu el și mai rău cu Băsescu . Nu ! Nu pentru asta am sa-l votez ! Am sa fiu alaturi de Geoana in Decembrie pentru ca vreau ca incepand de pe data de 6 a lunii , presedintele Romaniei sa poata privi Romania cu ambii ochi si nu doar cu unul singur , asa cum face , in aceste momente dl Basescu .Nu ma refer aici la problemele dl-ui Basescu cu vesnica-i cazuta pleoapa stanga. In nici un caz ! Vreau ca cel ce va conduce Romania in viitorii 5 ani sa aiba ochi sa ne vada si pe noi, pe cei ca mine , sa se uite si mai ales sa inteleaga ceea ce vede! Sa aiba ochi pentru pulime, asa cum zicea un vajnic PDL-ist intr-o sedinta de guvern referinduse la prostii care-l votasera. Ceea ce Basescu nu a facut in precedentii ani a fost sa nu ne vada.Pe mine, pe tine , problemele tarii asteia. Nici acum in ultimul ceas, cand e atat de singur pe scena politicii , Basescu nu vede. Ca nu mai e dorit.Ca nu-l mai vrea nimeni ori prea putini pentru a reprezenta ceva pentru aceasta tara. Nu-mi pare rau dle Basescu pentru d-ta. Nu. Ma bucur si sper ca ma voi bucura in 6 Decembrie si mai tare. Sper ! Tu nu ?

2 comentarii:

  1. Votul iti apartine.Faci ce vrei cu el. Dar ca sa spui ca il votezi pe Geoana ca sa nu il votezi pe Basescu nu are niciun sens.
    Nu-i nimic o sa mai fie un vot in plus pentru distrugerea Romaniei. Pacat ca nu realizezi asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu fac decât sa-i dau un vot de blam celui ce a crezut ca mârlănia, perversitatea și clica prezidențială este adevărul suprem . Dar pe mine unul nu a reușit sa ma convingă !

    RăspundețiȘtergere