duminică, 22 noiembrie 2009

Votează !



Votează !!
Astăzi România alege ! Astăzi este cu adevarat singura zi în care se va ţine cu adevărat cont de ceea ce işi doreşte fiecare dintre voi . Votaţi , pentru că este singurul drept cu adevărat câştigat în Decembrie 1989 ! Votul tău nu poate schimba nimic dar TOATE VOTURILE NOASTRE pot schimba România !!

VOTEAZĂ pentru oricine şi orice dar VOTEAZĂ pentru că ROMÂNIA are nevoie de NOI!!!




Edit ora 16.10

Se pare ca apetitul romanilor pentru vot este foarte mare . Ca numărul
" întâmplărilor " din secțiile de votare sunt direct proporționale cu numărul participanților la vot, îmi da impresia ca la sfârșitul acestei zile va începe un bâlci absolut delicios .

Edit ora 17.30

Mai sunt 3.30 h pana la primul Exit Poll . Incep sa cred , pana la prezentarea celui real ,din mass-media , ca finalul acestor alegeri prezidentiale se va prezenta la ora 21 astfel : Mircea Geoana 31% - 32 % , Traian Basescu 29%-30% iar Crin Antonescu 28% -29% . Nu este inca bine atat timp cat T.B. intra in turul II . Cum sa fii atat de prost incat sa vrei ca pentru inca 5 ani România sa fie privita in continuare cu un singur ochi si chiar si atunci cu cel care-i închis ? Meritam EXACT ceea ce vom alege , ca si acum 5 ani !
Acum am primit un mesaj care suna chiar asa :

Si daca ramuri bat in geam / Si iese iarasi "chiorul" / Eu am sa emigrez in Amsterdam / Ca s-a tampit poporul / La cârma bietei noastre tari/ Se afla un golan / Cu apucaturi si cu purtari / De mare bețivan/ Si daca tot iesiti la vot / Cand voi sunteti poporul /Sper ca nu v-ati prostit de tot / Ca sa votati iar "CHIORUL" !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu