miercuri, 2 decembrie 2009

Plang deci exist ! - Pinocchio de Romania





In seara asta marele președinte Băsescu a venit cu explicația (penibila! , am sa explic de ce )în privința filmului în care pocnește cu mârlănie un copil.Ca l-a pocnit pe copil , nu am nici un dubiu : sta în caracterul președintelui sa fie violent nu numai verbal ci si atitudinal .De aceea îl cred în stare sa facă un asemenea gest !
Si acum sa ma iau de cele spuse de președinte despre expertiza făcută în privința filmului. Il anunț eu pe Băsescu ca potrivit spuselor lui , ceea ce Institutul Național de Expertize Criminalistice a examinat a fost un rahat foarte mare deoarece :

-"CD -ul a reprezentat fidel inregistrarea din ziarul Gardianul" -citat T.Băsescu pentru ca este o copie a unui film luată de pe internet proștilor care-l mai credeti pe acest mare Pinocchio al României ;
- "conține elemente de editare computerizata in sensul alterării integrității " (T.B.)pentru ca filmul de la ziarul Gardianul este editat de catre redactorii ziarului fapt recunoscut de către aceștia (pe film se vede sigla ziarului - deci e EDITARE cretinilor !!!!! ) - trebuia ca editorul sa scrie cu pixul pe film mare si clar GARDIANUL - atunci era doar editare manuala și-și păstra integritatea:)))) ;
-" nu este înregistrare autentica și nici nu reprezinta o copie realizata cu acuratețe, a unei înregistrări autentice " (T.B.) - cum sa fie prostule dacă tu ai trimis COPIE a unei COPII postate pe internet care este ea însăși o copie a originalului ?
Si acum sa explic lui Pinocchio de ce aceasta concluzie a INEC : pentru ca oamenii si-au dat cu parerea DOAR asupra filmului in sine si in originalitatea lui si nu au spun (ca nu se stiu care sunt celelalte elemente din AVIZ ) nimic despre TRUCAREA imaginii pocnirii copilului de către Băsescu .
Maaiiiiii n'auzi !!! Daca nu spui nimic de trucaj atunci e REALA imaginea ? DA ? Bine, asa te cred !!!!
Si ca de fiecare data , ca asa s-a obișnuit președintele jucător Băsescu sa bocească numai la alegeri ( în rest e Zmeul-Zmeilor ), ca sa ne arate cât de tare e afectat a si udat ochii precum o fata mare cearceaful în ziua primului futut .
Pinocchio de România e nu numai mincinos dar și un mare pervers .Daca nu prinde minciuna cu filmul măcar imaginea cu sacrificarea proprie-mi persoane poate reușește la păcălici cred ca te-ai gandit Basescule !
Chiar mai crezi ca prostești pe cineva Pinocchio ? Hotul striga hoții , și asta ai aratat din plin d-le președinte Băsescu !

Si încă ceva Pinocchio !Cu toate ca pana acum am încercat sa păstrez o minima urma de decenta , după ieșirea domniei tale din aceasta seara ai reușit sa ma faci sa nu mai rabd propria-ți mojicia și de aceea vreau sa ți-o spun pe șleau : AVIZ înseamna doar o părere și la procesul cu Patriciu o sa-l ștergi la fund cu el ,ca nu e proba în instanta și e fix un rahat mare ca și tine ! Cum naiba ai reușit sa ajungi (prost cum dai dovada ca ești) președintele României ? Asta chiar nu am sa pot înțelege niciodată ! Nici măcar tu nu ai răspuns!

2 comentarii:

  1. ai fost tu acolo sa vezi faza?...eu nu prea cred...deci copie dupa copie...oricum ar fii tot copie se cheama...de udne stiii tu ca inregistrarea avea si sigla respectiva? ai analizat tu cumva imaginile video

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am fost de faţă la incident, normal.In privinta copiei tot ce trebuie sa faci e sa intri sa vezi filmul de pe siteul ziarului Gardianul si te vei convinge ca este editat cu sigla lor.
    Si sa nu uit: aseară D-l Băsescu , prezent la OTV , a recunoscut, ups !!! , ca imaginile sunt adevarate doar ca s-a umblat la viteza de redare a loviturii de pumn ! O sa ma intrebi acum daca si Basescu o fi fost de faţă ? Probabil ca nu :)))

    RăspundețiȘtergere