marți, 15 decembrie 2009

Revenire la origini


Înainte de marea confruntare prezidențială din turul al doilea , toata lumea negocia cu toata lumea , încercând sa-și confere un cât mai mare avantaj fata de oponent . In aceste zile , după ce președintele Băsescu și-a câștigat cu ajutorul Curții Constituționale cel de-al doilea mandat , politica în România s-a oprit pentru câteva zile doar la renegocierea negocierii negociate. Ruperea înțelegerilor anterioare, trădări din partidul mamă , amenințări și promisiuni , iată ce caracterizează, pentru a câta oara, politica celor care vor sa conducă România zilelor noastre. Nu mă mai miră nimic, nesimțirea și trădarea reprezintă o parte fundamentală fără de care politicianul român nu poate trăi .
Vanghelie (PSD) cu tot analfabetismul de care este capabil , ne-a dat definiția politicianului zilelor noastre : " Cei care părăsesc corabia atunci când aceasta începe sa se scufunde sunt niște maimuțe !"
Ce s-a câștigat în România după terminarea acestor alegeri prezidențiale ? Nimic. Toți se cearta cu toți , se păcălesc reciproc , ne păcălesc pe noi cei care am ales , doar toate poarta în România același nume: politica !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu