miercuri, 21 aprilie 2010

Daca PDL este un c***t , Udrea este moțulAceasta afirmație aparține Dr. Ion Uţă, tatăl lui Teo Trandafir, candidată din partea PDL, sector 4, colegiul 19 pentru un loc de deputat în Parlamentul României. Interviul complet poate fi citit aici - De vorbă cu tatăl lui Teo TrandafirDr. Ion Uţă nu-l stimează nici pe Băsescu , n-o adora nici pe Udrea si cu atat mai puțin o simpatizează pe minunata Elena, "gângava" , asa cum numește pe fata președintelui !! Si e de înțeles punctul domniei sale de vedere , dar nu cred că-i este de ajutor fiicei în lupta ei politică !
"Dacă partidul ăsta din care este ea este un mare c*** să știți că Elena Udrea este moțul." Cum ramane cu mirosul ? Basescu il lasa de 5 ani in Romania si cu siguranta o sa-l mai emane cativa ani .
Nu știu care e părerea lui Teo Trandafir despre toate astea, dar tare ma tem ca lipsa de publicitate și dorința de revenire pe ecrane și pe hârtie să n-o fi schimbat din persoana intransigentă și realistă în una miloaga și obedientă partidului-stat PD-L!
Parcă Teo era mai simpatică când nu făcea politica. Si nici n-o interesa sa se mânjească cu ea .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu