miercuri, 28 iulie 2010

Elena Udrea :Presa este plătită de Vîntu

"Presa este plătită de Vîntu să toace instituțiile statului" spune Elena Udrea . Nu mai e nici un secret ca PDL-ul are probleme de comunicare si nu pentru ca ar avea ce spune , dimpotrivă . Nu e pentru prima data când acest partid se comportă absolut execrabil prin oamenii care-l conduc doar pentru ca frustrările lor interioare nu sunt pot fi satisfăcute de presă ! După ce au trecut de partea cu "interzicerea aparițiilor publice la televiziunile mogulilor a reprezentaților PDL" iată că se trece la faza atacurile la adresa minunatului guvern , al excepționalului partid și al tăticului securist care conduc maiestuos această țară . Tâmpiți cu toții !!
In afara faptului ca e femeie , Udrea nu are nimic care să dovedească ca-și merită rolul ce-l joacă de câțiva ani în politica românească . Frustrată , marea împletitoare de ciorapi electorali , începe sa-și verse nervii pe postul lui Vîntu , Realitatea TV , aducându-i acestuia acuzații grave . Prost informata sau uitucă din fire , Udrea nu-și mai amintește de minunatele-i campanii susținute tocmai la postul cu pricina ! Atunci era altceva , postul era "prieten" apropiat partidului său , PDL-ul , iar Vîntu cel mai bun prieten al lui Băsescu mai ales ca vărsa sume importante în visteria electorală . Unde credeti însă ca și-a dat în stambă cu astfel de declarații mămica Udrea ? Bineînțeles că la B1 TV , unde altundeva , la jegosul și frustratul ala neîngrijit mai mereu , care nu are apa nici măcar sa se radă d' apoi sa se spele , cel mai mare limbist al lui Băsescu si-al PDL-ului , Radu Moraru , care triumfa ca pensiile se taie și că în România vor trebui dati afara 100.000 de oameni în maxim o luna ! Ce jeg de om, ce nulitate , ce nenorocit ! Tocmai angajatul fraților Păunescu și-a găsit să vorbească !
Prevăd pentru Udrea mari probleme in partid daca nu va reusi , cum incearcă de fapt de ceva timp , să-i înlăture pe Blaga , Videanu & Co , iar tot ce-o tine in PDL este apropierea de președintele Băsescu și susținerea acestuia si nimic mai mult ! In ziua în care nu va mai avea susținerea președintelui , Udrea se va prăbuși ! Urat de tot ! Pentru ca e o nulitate , asa cum a declarat un fost coleg al doamnei parcărilor bucureștene : "Elena Udrea a trecut clasa cu decolteul"

Nici nu ma mir , la cât de penală e , în sensul sexual al cuvântului , doar chiloții o vor mai poate scoate din belele si nimic altceva !

3 comentarii:

  1. Mda, se poate spune ca vantu l-a facut presedinte pe tb de doua ori, de-aici si obsesia. probabil.
    N-as spune ca este prost informata sau uituca din fire ci nesimtita si plina de tupeu

    RăspundețiȘtergere
  2. merci de comentariu , astea sunt alte calități ale "măreței" conducătoare în ale turismului

    RăspundețiȘtergere